جهت ایجاد فضای سبز به صورت عمودی بر بدنه ساختمان و جهت زیباسازی فضای بلااستفاده شهری نیاز به نمای سبز در دیواره های شهری لازم است که طراحی و اجرای آن به روش های غیراصولی می تواند تاثیرات منفی در راستای گسترش دیوارهای سبز به همراه داشته باشد.
جهت احداث دیوار سبز در نظر گرفتن بار اضافی و جزئیات اجرایی آن در طراحی و محاسبات اولیه از اصول اولیه می باشد که برای انتخاب بهترین گزینه و نوع طراحی پانل دیوار سبز، چگونگی اتصال به نمای ساختمان باید مورد بررسی قرار گیرد.
دیوار سبز توسط استراکچر و با فاصله به نمای ساختمان اتصال داده می شود، اطمینان از سالم بودن نما و همچنین نیاز احتمالی به عایق سازی دیواره نما بررسی شده و درصورت نیاز آماده سازی آن انجام می پذیرد.
با توجه به طراحی کلی دیوارهای سبز، موقعیت نما، بودجه کارفرما نوع دیوار سبز برای پروژه انتخاب می شود. که شامل دیوارهای زنده (پانل های مدولار) و نمای سبز (گیاهان بالارونده) و یا ترکیبی از این دو می باشد. همچنین در برخی از ساختمان ها که امکان اجرای هیچیک از این دو روش وجود نداشته باشد می توان از فلاورباکس جهت ایجاد فضای سبز استفاده نمود.
گیاهان مناسب برای دیوار سبز (گرین وال)
بهترین گیاهان برای کاشت در فضاهای سبز عمودی انواع پیچک ها و گیاهان رونده هستند. این نوع گیاهان به دیوار یا پنل های تعبیه شده روی دیوار می چسبند و خود به خود بالا می روند. به سراغ گیاهانی بروید که به هوای خشک و آفتاب مستقیم حساسیت زیادی ندارند.
پاپیتال، شمعدانی، هفت بند، اطلسی، پیچ اناری، کروتون و سرخس برگ شمشیری، پوتوس، دراسینا، اسپاتی فیلوم، از جمله پرکاربردترین گل و گیاهانی هستند که می توانند زینت بخش دیوارهای خانه یا ساختمان محل کار شما باشند.
این شرکت بصورت تخصصی به مشاوره، طراحی و اجرای دیوار سبز مشغول می باشد.
:: سایر خدمات: مشاوره، طراحی و اجرای بام سبز